Tuinset 8 personen

Een tuinset voor 8 personen is een geweldige aanvulling op elke tuin of terras. 

Of je nu van plan bent om te dineren met familie, te lunchen met vrienden, of gewoon lekker wilt genieten van een heerlijke zonnige dag, een tuinset voor 8 personen biedt volop plaats voor iedereen. 

Daarnaast zijn er veel verschillende soorten tuinsets beschikbaar, dus is er altijd wel eentje die past bij jouw tuin en smaak. 

Tuinset 8 personen

Vormen

Er zijn een aantal verschillende vormen op de Nederlandse markt als het gaat om een tuinset voor 8 personen. Zo heb je:
  • Ovale tuinsets voor 8 personen
  • Rechthoekige tuinsets voor 8 personen
  • Vierkante tuinsets voor 8 personen

Ovale tuinset voor 8 personen

Op het moment van schrijven zijn er een aantal tuinsets voor 8 personen in een ovale vorm op de Nederlandse markt.  Deze komen van de volgende merken.

  • Hartman met de Delphine/Induno Ellips
  • Manifesto met de Arzana/Induno Ellips
  • Il Tempo met de Lento/Induno Ellips 

Vierkante tuinset voor 8 personen

Ook zijn er een aantal tuinsets beschikbaar met een vierkante vorm. In de meeste gevallen staan er dan bij deze loungesets aan elke zijde 2 stoelen. Echter zijn er ook varianten op de markt die geen gebruik maken van stoelen, maar van tuinbankjes zonder rugleuning. 

Rechthoekige tuinset voor 8 personen

We hebben nu 2 vormen besproken die maar heel sporadisch voorkomen. Het overgrote deel van de 8 persoons tuinsets heeft een traditionele rechthoekige vorm. Hierdoor heb je bij dat soort materialen ook vol op keuze uit merken, materiaalsoorten voor de tuinstoelen, materiaalsoort voor de tuintafel en extra opties zoals kiezen voor stapelbare stoelen of verstelbare stoelen. 

Merken

Er zijn veel merken die grote tuintafels aanbieden en daarbij de 8 benodigde tuinstoelen om tot een 8 persoons tuinset te komen.

Bellagio tuinsets

Er zijn diverse tuinsets van het topmerk bellagio. 

Zo heb je bijvoorbeeld de:

  • Bellagio Vezzano
  • Bellagio Bravo
  • Bellagio Pasolini
Deze tuinsets zijn vaak gemaakt van aluminium loungestoelen en tafelbladen van teak of polywood. 

Hartman tuinsets

Hartman is een bekend merk tuinmeubelen in Nederland. Ook zij leveren tuinsets van 8 personen. 

Hier vallen onder andere de Hartman sophie met de populaire kuipstoeltjes, maar ook de Hartman Delphine met een prachtig wicker gevlochten tuinstoel. 

Alternatief

Vind jij een 8 persoons tuinset te groot? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen een 8 persoons tuinset is geen tuinset die je vaak ziet een veel vaker voorkomende tuinset is een 6 persoons tuinset.

Uiteraard kan het zijn dat een tuinset voor 8 personen wel een goede maat voor jou is, of sterker nog misschien wil je nog wel een grotere tuinset. Dan kun je natuurlijk gaan kijken naar een tuinset voor 10 personen