Bellagio tuinset

Een Bellagio Tuinset is een luxe tuinset die perfect is voor mensen die houden van comfort, stijl en kwaliteit. De tuinset is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat je de perfecte set kunt kiezen die past bij je smaak en stijl. 

De set bestaat uit een tafel en stoelen die zijn ontworpen om niet alleen heerlijk ontspannen op te kunnen zitten terwijl je geniet van de zon, maar ook functioneel zodat je comfortabel aan tafel kunt zitten om te eten. Deze prachtige tuinsets van Bellagio zijn niet alleen functioneel, maar ook een ware blikvanger in je tuin of onder je overkapping.

De kenmerken van een Bellagio Tuinset

Kies je voor Bellagio, dan kies je voor een tuinset met niet alleen een geweldige uitstraling, maar ook voor luxe en comfort. Zo biedt de tafel plek voor hapjes en drankjes tijdens een gezellige warme zomeravond of is het gewoon handig om aan te luchen of dineren. 

Dit geldt daarnaast ook voor de stoelen, die beschikken over een verstelbare leuning, waardoor je de hoogte van de stoel kunt aanpassen aan je eigen wensen. Daarnaast zijn de meeste Bellagio tuinsets makkelijk te onderhouden, wat zorgt voor een langere levensduur.

Verschillende varianten

De tuinsets van Bellagio bestaan uit verschillende soorten en zijn onderverdeeld in maar liefst 9 verschillende lijnen, waaronder de Fidenza, Anzio, Fermo en de Bellagio Stresa. Afhankelijk van je eigen stijl en smaak, kun je kiezen voor een moderne look, maar is er ook een lijn met vooral de focus op klassiek. Alle tuinsets van dit prachtige merk zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze niet alleen ontzettend sterk zijn, maar ook perfect buiten kunnen staan.