Ovale tuinset

Wil jij een ovale tuinset voor bij jou in de  tuin hebben? Dan moet je zeker hier het aanbod ontdekken.

Er is een ruime keuze aan ovale tuinsets op de Nederlandse markt. 

De meeste ovale tuinsets hebben een houten tafel of een granieten tafel. 

Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan verschillende materialen tuinstoelen.

Ovale tuinset

Aantal personen

Als je voor een ovale tuinset gaat, moet je ook de afweging gaan maken aan hoeveel personen de tuinset plaats moet bieden. 

Bij een ovale tuinset ben je enigszins beperkt in de keuze van het aantal personen. Je hebt alleen 4,6 of 8 persoons tuinsets die ovaal zijn.

Ovale tuinset 4 personen

Er zijn een aantal ovale tuinsets die plaats biedt aan 4 personen. Het aanbod is wel enigszins beperkt, doordat een tuinset voor 4 personen voor veel mensen net te weinig plaats biedt. 

Ovale tuinset 6 personen

De tuinset van 6 personen is de meest gangbare maat, vandaar ook dat de ovale tuinset voor 6 personen de meeste keuze heeft. Daarnaast vinden wij ook persoonlijk dat een ovale tuinset minimaal 6 stoelen nodig heeft. Een ovale tuinset van 4 personen ziet er enigszins kaal en leeg uit.

Ovale tuinset 8 personen

Mocht je een grote familie of gezin hebben? Dan is een tuinset die plaats biedt aan 4 personen of een tuinset voor 6 personen misschien te klein. 

Dan is wellicht een ovale tuinset voor 8 personen een mooie aanwinst voor jou tuin. Het aanbod aan ovale tuinsets voor 8 personen is wel redelijk beperkt. Dit komt doordat zowel de ovale vorm als het aantal voor 8 personen niet de meest gangbare modellen zijn.