Wicker

Een prachtige wicker tuinset voor 6 personen, ideaal voor jouw tuin. Met zijn duurzame wicker materiaal en comfortabele zitplaatsen, kun je optimaal genieten van de buitenlucht in stijl en gezelschap. 

Transformeer je tuin in een oase van ontspanning en gezelligheid met deze elegante tuinset.

Table of Contents

Soorten

Als je op zoek bent naar een 6 persoons wicker tuinset, heb je verschillende opties om uit te kiezen. Deze sets zijn niet alleen praktisch, maar ook een ware eye catcher in je tuin. Hier bespreken we de verschillende soorten wicker tuinsets die beschikbaar zijn.

Diningsets

Een populaire keuze onder wicker tuinsets zijn de diningsets. Deze sets zijn ideaal voor gezellige diners in de buitenlucht. Ze zijn comfortabel en hebben vaak verstelbare stoelen, waardoor je in de lig-stand kunt ontspannen na het diner.

Barsets

Voor een meer informele setting zijn er wicker barsets beschikbaar. Deze sets zijn perfect voor een drankje op een zonnige dag. Ze zijn vaak stapelbaar en passen goed op terrassen.

Kenmerken

Wicker tuinsets voor 6 personen komen in verschillende varianten met verschillende kenmerken. Hieronder vind je enkele belangrijke kenmerken om in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste set voor jouw tuin.

Met bank

Sommige wicker tuinsets zijn inclusief een bank, wat extra comfort biedt en perfect is voor een groter gezin.

Verstelbaar

Als je wilt kunnen genieten van de zon op lente dagen, overweeg dan een verstelbare tuinset met stoelen die de lig-stand ondersteunen.

Stapelbaar

Voor wie weinig ruimte heeft of de tuinset in de winter wil opbergen, zijn stapelbare sets een praktische keuze.

Vorm Tafel

De vorm van de tafel is ook een belangrijk aspect bij het kiezen van een set voor 6 personen van wicker. Hier zijn enkele veelvoorkomende vormen:

Ovaal

Een ovale tafel geeft een landelijke en romantische uitstraling aan je tuin.

Rechthoek

Een rechthoekige tafel past goed in een moderne tuin en biedt veel ruimte voor dineren.

Rond

Een ronde tafel creëert een gezellige sfeer en is perfect voor een ontspannen diner in de buitenlucht.

Driehoekig

Een driehoekige tafel is uniek en kan een echte eyecatcher zijn in je tuin. Het past goed in een strakke en moderne tuinomgeving.

Conclusie over Wicker Tuinset 6 Personen

  • 6 persoons wicker tuinsets zijn comfortabel en ideaal voor gezellige diners.
  • Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten, zoals diningsets en barstes.
  • Belangrijke kenmerken om te overwegen zijn onder andere met of zonder bank, verstelbaarheid en stapelbaarheid.
  • De vorm van de tafel kan de uitstraling van je tuin beïnvloeden, dus kies zorgvuldig tussen ovaal, rechthoekig, rond of driehoekig.
  • Bij het kopen van een wicker tuinset met 6 stoelen, let op de prijs-kwaliteitverhouding en bekijk merken zoals Garden Impressions, Taste, 4-Seasons Outdoor, Hello Suns, en Hartman.
  • Of je nu een klassieke, moderne, of landelijke tuin hebt, er is een wicker tuinset die bij jouw stijl past.