Bar

Op deze pagina vind je de mooiste collectie Bar tuinsets. Van hoge tafels met krukken tot stijlvolle  barstoelen waarvan de rugleuningen gemaakt zijn van rope of wicker.

Een barset is een geweldige eyecatcher niet alleen voor in een tuin, maar deze barsets zijn misschien nog wel mooier op een dakterras, balkon of onder een veranda.

Hoge tafels zorgen voor een mooie uitstraling en een gezellige sfeer. 

Bar tuinset

Aantal personen

uiteraard is het ook belangrijk om na te denken aan hoeveel mensen de barset plaats moet bieden. 

Bar tuinset voor 2 personen

Er zijn mooie knusse bar tuinsets voor 2 personen beschikbaar. Ideaal als je vaak samen met je partner buiten eet tijdens het mooie weer of het biedt juist de mogelijkheid om samen wat vaker een drankje te drinken buiten als het mooi weer is. 

Bar tuinset voor 4 personen

Er is een ruim aanbod aan bar tuinsets voor 4 personen. Een belangrijke keuze die je hierbij moet maken is of de tuinset vierkant is of een iets langere rechthoekige. Bij een vierkante bar tuinset zit iedereen aan een zijde dit kan enigszins krap zijn, maar wellicht is dit voor jou geen probleem of heb je niet zoveel ruimte en 

Bar tuinset voor 6 personen

Veel mensen willen een tuinset voor 6 personen om voldoende plaats te bieden aan het hele gezin of vrienden en familie die langs komen. Uiteraard zijn er ook bar tuinsets voor 6 personen. Echter blijft het aanbod enigszins achter als je het vergelijkt met standaard tuinset voor 6 personen, maar ontdek zelf het complete aanbod.

Bar tuinset voor 8 personen

Ben je echt op zoek naar iets groots? Omdat je bijvoorbeeld een groot balkon, een grote tuin of een ruime veranda wilt opvullen.

Dan is wellicht een bar tuinset voor 8 personen de uitkomst. 

Het is een product dat niet heel veel voorkomt daardoor is het aanbod wel enigszins beperkt, maar er zijn nog genoeg mooie bar tuinsets voor 8 personen.